please Wait...


 
Veresegyház
Hírek
Kriston Intimtorna tanfolyam a Splashben
2010. január 5.
Havonta induló tanfolyam A tizennyolc éves lányok 18 százaléka rendszeresen tapasztal izomgyengeségből eredő akaratlan vizeletvesztést. A felnőtt nők 50 százaléka, a változókorúak 80 százaléka gyakorta találkozik ezzel a kínos kontrollvesztéssel. Ez azért van, mert a medencealapi izmokra támasztó feladat is hárul, melyek a hasfalhoz képest gyengébbek és kisebb felületűek. Erre az izomterületre terhelődik a kismedencei szervek (húgyhólyag, méhtest és a belek) súlya mivel ezen szervek felfüggesztését csak rugalmatlan tartószalagok biztosítják.

Havonta induló tanfolyam

A tizennyolc éves lányok 18 százaléka rendszeresen tapasztal izomgyengeségből eredő akaratlan vizeletvesztést. A felnőtt nők 50 százaléka, a változókorúak 80 százaléka gyakorta találkozik ezzel a kínos kontrollvesztéssel. Ez azért van, mert a medencealapi izmokra támasztó feladat is hárul, melyek a hasfalhoz képest gyengébbek és kisebb felületűek. Erre az izomterületre terhelődik a kismedencei szervek (húgyhólyag, méhtest és a belek) súlya mivel ezen szervek felfüggesztését csak rugalmatlan tartószalagok biztosítják.

A medencealapi izomzat a testünkben található más izomcsoportokhoz hasonlóan egy viszonylag könnyedén megtanulható és alkalmazható speciális gyakorlatsor, - a "KRISTONFÉLE INTIMTORNA"- segítségével edzhetőek, ezáltal a védelem kialakítható, újra formába hozhatjuk izmainkat, a vizelettartás gondmentessé válik, a várandósok könnyebben szülnek, az aranyér- és prosztataproblémák csökkennek, a szexuális élet örömtelibb lesz. Emellett tudatosan figyelnünk kell arra is, hogy a mindennapi tevékenységünkben a gáti rész mentesüljön a rendszeres túlterheléstől és elgyengüléstől.

Nem szabad homokba dugni a fejünket, foglalkozni kell a rejtett izmaink és az alhasi szerveink egészségével, védelmével!

A medencealapi izomzat mozgatásához szükséges speciális gyakorlatok szakképzett tréner segítségével kb. 10 óra alatt elsajátíthatóak. A tréning ideje alatt a résztvevők a rejtett izmok akaratlagos mozgatása mellett megtanulják, hogyan védhetik azokat helyes testtartással, légzéstechnikákkal, intim higiénével, a helyes székelési és vizeletürítési szokások kialakításával. A tanfolyam végén minden résztvevő személyre szabott gyakorlatsort kap az otthoni tréninghez. Ez napi 5-10 percet vesz igénybe, bárhol elvégezhető, és nem igényel külön rákészülést.

A rendszeresen végzett torna jó hatása már néhány héten belül tapasztalható!!!!

A tanfolyam időpontja és helye: Splash Női Fitness Klub, Veresegyház, Ond Vezér u. 9.

Első időpont:
Április 10.  szombat    9,00­-14,00-ig

Második időpont:
Április 17. szombat  9,00-14,00-ig

Ár:
17000 Ft/ tanfolyam (10 óra)

Latin Fitness
2016. szeptember 21.
Latin Fitness Gyere el és táncolj, formálódj a latin fitness órák keretein belül, a legizgalmasabb latin zenékre!

Janssen Cosmetics a Splashben
2016. április 22.

ÚJ Sweet Bronzer vitabronzer HD3++ mélybarnító csövek!!
2016. február 2.
AKCIÓ!! Most bevezető 50%-os áron barnulhatsz!!

Judy Nails
2015. szeptember 25.

HIP HOP ÉS AEROBIK NYÁRI TÁBOR
2014. május 26.

ÚJDONSÁG!!! INFRATRAINER
2014. május 18.
Infratrainer

FIT KID Sport és Angol Nyári Tábor
2014. május 3.
Fit-Kid Sport és Angol Napközis Tábor

MÁJUSI AKCIÓ
2014. április 29.
Vedd fel a harcot a narancsbőr ellen! :-)

Veresegyház,
Ond Vezér u. 9.

Tel.: 28-631-630
Mobil: 20-9848-931

E-mail: info@splashfitness.hu

Fitness edzések

Copyright © Splash Fitness - minden jog fenntartva! Design & fejlesztő: Arteries Stúdió