please Wait...


 
Veresegyház

Alföldiné Mikhárdi Krisztina

Sziasztok, Üdvözöllek Titeket!

Alföldiné Mikhárdi Krisztina vagyok. Gyerekkorom óta része az életemnek a sport, a mozgás. Óvodában balettoztam, egészen 18 éves koromig versenyszerűen szertornáztam és versenyaerobicoztam, swinget és boogie woogie-t táncoltam. Érettségi után pénzügyi tanulmányokat folytattam és a sport háttérbe szorult, abba hagytam a versenyzést, egyénileg jártam különböző mozgásórákra, lélekgyógyászati módszereket tanultam. 10 évet dolgoztam a gyógyszeriparban közgazdászként és most úgy döntöttem, hogy pályát módosítok.

5 évvel ezelőtt ismertem meg a Zumbát, amit nagyon megszerettem. Pozitív energiákkal tölt fel a tánc, a latin zene és ugyanezt a jókedvet, örömöt, mozgásszeretetet szeretném tovább adni, miközben alakot is formálunk vele. Salsa és bachata táncokat is tanultam, Lady/Show Stlye órákra jártam.

A kisfiam születése után, 6 évvel ezelőtt találkoztam a Szívfény érintéssel, ami egy csodálatos lélekgyógyászati módszer. A masszázságyon feküdve, relaxáló zenét hallgatva, lágy, finom érintésekkel történik a kezelés. Miközben ellazít és egy mélyebb tudatállapotba kerülsz, az érintések által keltett Szeretetrezgés egy magas rezgésszintre emel, ahol a félelmeid, elakadásaid, lelki-fizikai tüneteid oldódnak, gyógyulnak. Megnyitja a szívcsakrádat és beindul az elengedés. Finom érintésekkel felébreszti a testet a saját szeretet képességére, öngyógyító képességére. Tisztítja és feltölti az aurát és a csakrákat, elősegíti az energiarendszer egészséges áramlását.

A másik módszer, amivel az emberek testi-lelki-fizikai egészségét szeretném támogatni, az Access Bars kezelések. A masszázságyon feküdve, a fej 32 bars pontját érintjük, amely segít törölni az összes olyan hiedelemrendszerünket, gondolatunkat, érzelmünket, amelyeket fontosnak találtunk nem csak ebben az életünkben, hanem bármely eddigi életünk során, és amelyek az eddigi életünket nehezítették. A testet megtanítja, hogy befogadjon más választásokat és más lehetőségeket, amiket eddig nem engedett be, mert ragaszkodásban éltünk. Minden életterületünkhöz kapcsolódó hiedelemrendszert, sérüléseket, gondolatokat old, mint pl., pénz, kapcsolatok, öregedés, remények, gyógyítás, szexualitás, kommunikáció, stb.

A Zumbával és a Lélekgyógyászati kezelésekkel szeretném támogatni az emberek testi-lelkiszellemi egyensúlyát, amelyek a mai zűrzavaros világban támogatást nyújthatnak!

Mindenkit Szeretettel várok a Zumba óráimra! Gyertek és töltődjetek, érezzétek jól magatokat, engedjétek el a feszültséget!

Ha csendre és nyugalomra, töltődésre vágytok, keressetek bizalommal a kezelésekkel kapcsolatban is!

Szép napokat Mindenkinek! Kriszta

 

Veresegyház,
Ond Vezér u. 9.

Tel.: 28-631-630
Mobil: 20-9848-931

E-mail: info@splashfitness.hu

Fitness edzések

Copyright © Splash Fitness - minden jog fenntartva! Design & fejlesztő: Arteries Stúdió