please Wait...


 
Veresegyház

Konditerem

A Splash Fitness kardioterme a PULSE gépeivel van felszerelve.

A Pulse termékek fejlesztése a testmozgás minden szintjére és aspektusára kiterjedő orvostudományi, egészségügyi és jóléti kutatások eredményein alapszik, mely kitűnő teljesítménnyel párosul. Napjainkban a fitness klubok vendégei egyre összetettebb élményekre vágynak.

A professzionális edzőtermi futógép. Kényelmes érintkezési felületekkel, kellemes érintési anyagokkal, lemodellezett formákkal, kiemelkedően csendes, párnázott felülettel, amely az ütődést maximálisan elnyeli, és visszaadja az energiát minden lépés végén, ezáltal biztosítva a természetes futás élményét.

Az ellipszis trainer, mely az edzés közbeni izom és ízület fájdalmak megszüntetésére lett kialakítva. Segítségével javítható a koordináció, és az egyensúlyérzék, a felszerelést atléták és idősek egyaránt hatékonyan használhatják. Elliptikus trainerrel az edzés hatékony zsírégető, valamint javítja az izmok és izületek rugalmasságát és hajlékonyságát.

A professzionális taposógép, ideális a láb és farizom erősítéséhez és kitűnő a kardiovaszkuláris edzéshez. A lábtartók egymástól független mozgása ideális az egyensúly és koordináció fejlesztéséhez. Zsírégető és alakformáló hatás.

Evezőgép: Az evezés során számos nagy izomcsoportot meg lehet mozgatni, mint a lábak, hát, karok. De a has és a vállak is kapnak terhelést bőven. A szív és tüdő is rengeteg munkát kap, így a rendszeres használattal javul az állóképesség és persze nagyszerű segítség a diéta mellé. 

Horizontális bicikli: Óránként 600 kalória is elégethető. Háttámlás kerékpárunk ideális hát és térdfájósoknak is. A szobabicikli-s edzés zsírégető hatású erősíti a lábizmokat, a szívet és a tüdőt. Kitűnő állóképesség növelés, kardioedzés és izomfejlesztés céljából.

Régóta használják a szobabicikli-t fizikoterápiás, rehabilitációs célokra, mert jól használható alacsony intenzitáson és biztonságos valamint jótékony hatással van a szív és érrendszerre.

A szobabiciklizéssel óránként 600 kalória is elégethető. Sokféle szobabicikli kapható, hátfájósoknak még háttámlás is. A szobabicikli-s edzés zsírégető hatású erősíti a lábizmokat, a szívet és a tüdőt. A szobabicikli-t edzőtermekben és otthoni edzésnél is használják  zsírégetés, állóképesség növelés, kardioedzés és izomfejlesztés céljából.
A Wikipedia cikke szerint a legkorábbi szobabicikli-re emlékeztető eszközt a Gymnasticon-t 1796-ban Francis Lowndes fejlesztette ki. Régóta használják a szobabicikli-t fizikoterápiás, rehabilitációs célokra, mert jól használható alacsony intenzitáson és biztonságos valamint jótékony hatással van a szív és érrendszerre. A A szobabiciklizéssel óránként 600 kalória is elégethető. Sokféle szobabicikli kapható, hátfájósoknak még háttámlás is. A szobabicikli-s edzés zsírégető hatású erősíti a lábizmokat, a szívet és a tüdőt. A szobabicikli-t edzőtermekben és otthoni edzésnél is használják  zsírégetés, állóképesség növelés, kardioedzés és izomfejlesztés céljából.

Erősítő termünkben:

Lábtoló gép, Smith keret, Keresztcsiga, Hasgép, Nautillus láb közelítő-,távolítógép,Pulse Farizom gép, Haspadok, Hiperhajlító, Bicepsz pad, súlyzórudak, kézisúlyzók, Fittball labdák, Bodyball labdák, Kettlebell, TRX, medicin labdák, gumikötelek....

Veresegyház,
Ond Vezér u. 9.

Tel.: 28-631-630
Mobil: 20-9848-931

E-mail: info@splashfitness.hu

Fitness edzések

Copyright © Splash Fitness - minden jog fenntartva! Design & fejlesztő: Arteries Stúdió