please Wait...


 
Veresegyház

Kincses Szilvia


Kedves Vendégeim!
Mivel nagyon szeretek sportolni, edzeni és szeretnék sokáig jó formában maradni, arra gondoltam, hogy ezt milyen jó lenne professzionálisan űzni, megismerkedni a fitnesz világ rejtelmeivel. Ezért iratkoztam be az IWI Nemzetközi Fitnesziskolába és végeztem el a Csoportos Fitnesz Instruktori képzést. Rendkívül boldog vagyok, hogy a főállású munkám és a család mellett sikerült. 
Alig várom, hogy együtt eddzünk, nagyon lelkes vagyok! 
Célom további képzéseket is elvégezni a szakmán belül, szélesebb körben fejleszteni magam, hogy minél színvonalasabb edzéseket tarthassak Nektek.
Van egy kicsi lányom, neki is szeretnék jó példát mutatni azzal, hogy milyen fontos egy ember életében a sport: szeretném átadni neki is a mozgás örömét!
Elérhetőségeim:
0670/866-1041
https://www.facebook.com/kincses.szilvia/
Gyertek Ti is a Splashbe, ha szerettek jó zenére jókat edzeni!  
Várlak szeretettel Alakformáló-erősítő és Interval-erősítő óráimon! 
Szilvi

Kedves Vendégek!

 

Sosem voltam élsportoló, nincsenek kiemelkedő eredményeim versenysportban, azonban mindig is szerettem mozogni, tudom, mennyire fontos és hasznos az ember életében, de én mindig inkább a mozgás öröméért sportoltam. Kipróbáltam több sportágat is, szeretek mindent csinálni, pl. egyik kedvenc hobbim a snowboardozás. :) 

Az utóbbi néhány évben kezdtem komolyan foglalkozni a fitness-szel és elvégeztem a csoportos fitness instruktori képzést illetve egyéb, erre épülő képzéseket is. 

Folyamatosan tartok csoportos alakformáló, legfőképpen erősítő órákat, amely lehet akár intervall jellegű, saját testsúlyos vagy bármilyen eszközzel végzett erősítés. Fontosnak tartom, hogy a gyakorlatok preventívek legyenek, a vendégek egészségét szem előtt tartva tervezem az edzéseket. Mivel elvégeztem a gerinctréner képzést, különös figyelmet fordítok a gerinc épségének, egészségének megőrzésére.

Célom az, hogy a vendégeim jól érezzék magukat az órámon, a külvilágot és a gondokat az edzés idejére kizárva, alaposan elfáradva, de feltöltődve térjenek onnan haza. Amire számítani lehet nálam: jó hangulat, jó társaság, változatos órák, jó kis pörgős zenék, sok-sok izzadság, és nem mellesleg tényleg formáljuk az alakot. ;)

Mottóm és üzenetem: " A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt." 


Elérhetőségeim:

kincses.szilvia@gmail.com

https://www.facebook.com/KincsesSzilvifitnessedzo

0670/866-1041


Gyertek Ti is a Splashbe, ha szerettek jó zenére jókat edzeni! 

Várlak szeretettel Alakformáló-erősítő és Interval-erősítő óráimon! 

Szilvi

 

Veresegyház,
Ond Vezér u. 9.

Tel.: 28-631-630
Mobil: 20-9848-931

E-mail: info@splashfitness.hu

Fitness edzések

Copyright © Splash Fitness - minden jog fenntartva! Design & fejlesztő: Arteries Stúdió