please Wait...


 
Veresegyház

Házirend

A Házirend célja, hogy meghatározza a Splash Fitness-ben tartózkodó személyek egymás közötti magatartását és azokat az alapvető szabályokat, melyek a kulturált szolgáltatói tevékenység magas színvonalon történő végzése érdekében elengedhetetlenek, továbbá előírja, a Splash Fitness rendeltetésszerű használatára, állagának megőrzésére, biztonságos üzemeltetésére szolgáló más szabályokban nem rögzített követelményeket.

Általános szabályok
A Splash Fitness területe csak rendeltetésének megfelelően használható. Szolgáltatásaink használója nem sérthet meg vonatkozó hatályos jogszabályi előírásokat, illetve az ezen Házirendben foglaltakat.
A Splash Fitness területén tilos:
* a dohányzás, alkohol, kábítószer és tiltott doppingszerek fogyasztása
* minden olyan tevékenység, amely a Splash Fitness szolgáltatási tevékenységén kívül esik, jogszabályba ütközik, illetve közerkölcsöt sért
* veszélyes anyag vagy tárgy (robbanóanyagok, fegyverek stb.) illetve állat bevitele
* az üzemeltető engedélye nélkül minden kereskedelmi tevékenység, reklám elhelyezése, hang- és képanyag készítése, tiltott szerencsejáték, zene szolgáltatása
* minden, másokat erős zajjal, szaggal vagy egyéb környezeti ártalommal járó zavaró tevékenység
A Splash Fitness egész területén kizárólag megfelelő végzettségű, a létesítmény üzemeltetőjénél jegyzékbe vett és engedélyezett személyek jogosultak sportszakmai tevékenységet, oktatást, edzést tartani.
A Splash Fitness szolgáltatásait kizárólag nyitvatartási időben lehet igénybe venni:
Hétfő - Péntek: 8:00  - 12 óráig és 16-20 óráig, Szombat: 8-12 óráig
A Splash Fitness szolgáltatásait igénybe vevő vendégei kötelesek a zárási időpontokra tekintettel a létesítményt időben elhagyni.
Amennyiben a Splash Fitness területén az üzemeltető a tevékenysége illetve szolgáltatásának bármilyen célú bemutatására reklámanyagot készít, készíttet, (mozgókép vagy fénykép) és esetleg azokon, bármely vendég is feltűnik, a vendég a reklámanyagon megjelenésével összefüggésben az üzemeltetővel szemben semmilyen követeléssel nem léphet fel.
A Splash Fitness a sportszolgáltatásokat igénybe vevő vendégekről adatnyilvántartást vezet. Az üzemeltető a vendégek adatait kizárólag saját nyilvántartásához használja, azt harmadik félnek nem adhatja ki.
A vendégek biztonsága érdekében, a Splash Fitness területén kamerás megfigyelő rendszer működik.
Sportszolgáltatásaink igénybevétele előtt ajánlott orvosi vizsgálatot végeztetni, amely tájékoztat az aktuális fizikai állapotról, illetve feltárja az esetleges kizáró okokat.
A Házirendben szereplő előírások súlyos vagy folyamatos megszegése esetén a szabálytalankodó figyelmeztetésére kerül sor. Eredménytelenség estén az üzemeltető jogosult a vendéget távozásra felszólítani, illetve tagjai sorából időlegesen, vagy végleg kizárni. A kiutasított szabálytalankodó vendég az üzemeltetővel szemben semmilyen követeléssel nem élhet.
A létesítmény területén minden vendégre kötelező érvényű a rend és tisztaság betartása, másik vendég tiszteletben tartása, a kulturált viselkedés.
A berendezések nem rendeltetésszerű használatából eredő károkat, a vendég köteles megtéríteni.
A Splash Fitness üzemeltetője nem vállal felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben keletkezett károkért, amennyiben azok a Házirend be nem tartásából, illetve a vendégek felelőtlen viselkedéséből erednek, valamint az elveszett, eltulajdonított tárgyakért, értékekért.
Az öltözőkben hagyott értéktárgyakért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Térítés ellenében a recepciónál a bekamerázott részen értékmegőrző szekrény igénybe vehető.
A talált tárgyakat minden vendég a Splash Fitness recepcióján köteles dokumentálás mellett leadni.
A Splash Fitness területén bekövetkező bármilyen rendkívüli eseményt az elsődlegesen észlelő az üzemeltetőnek a recepción köteles késedelem nélkül jelezni.
Rendkívüli eseménytől függően, késedelem nélkül telefonon értesítendő:
Mentők (baleset esetén) - 104
Tűzoltóság (tűz esetén) - 105
Rendőrség (rendbontás esetén) - 107
A Házirendet az üzemeltető saját belátása szerint bármikor módosíthatja, illetve kiegészítheti.
A Splash Fitness üzemeltetője fenntartja a jogot a létesítmény egész, vagy részterületein zártkörű rendezvények lebonyolítására az általános vendégkör kizárásával.
Az órarendet valamint az oktató személyét illető változtatás jogát a vezetőség fenntartja.

A Splash Fitness Házirendje minden szolgáltatást igénybe vevő vendég számára a  Splash Fitness recepcióján elérhető és áttekinthető. A Splash Fitness üzemeltetését a Splash Fitness Kft. végzi. (2112 Veresegyház Hegyalja u. 9.)
A szolgáltatások igénybevétele a Házirend automatikus elfogadását jelenti!

Recepció
A Splash Fitness sportterületeire belépni csak érvényes bérlettel vagy napi jeggyel lehet, megvásárlás az edzés elkezdése előtt a recepción. Minden szolgáltatásunk és egyéb, a házirendben "térítés mértéke" a mindenkori árlistában szerepel.
Az első alkalommal minden vendégnek kötelező kitölteni a recepciónál rendszeresített adatlapot, amellyel elfogadja a létesítmény mindenkori házirendjét. Az első belépés magába foglalja a nyilvántartásba vételt is.
A sportszolgáltatást igénybe vevő vendég részére, az üzemeltető a ruhaváltáshoz az arra alkalmasan kialakított öltözőtérben térítésmentesen öltözőszekrényt biztosít, melynek kulcsa az Splash Fitness-ben tartózkodás alatt a vendégnél van. A kulcs elvesztése esetén, azonnali, 3,000,-forintos zárcsere díjat köteles fizetni.
A bérletek lejártakor az esetlegesen fennmaradt alkalom nem vihető át a következő bérletre. Pénzbeni visszatérítésre nincs lehetőség.  A bérletek névre szólóak, át nem ruházhatók.
Az órákra való várakozás idején a recepció illetve a társalgó részen kell tartózkodni.

Öltözők
Az öltöző- és zuhanytérben, valamint a szauna előterében papucs használata ajánlott.
A létesítmény területén és az öltözőszekrényben hagyott tárgyakért az üzemeltető semmilyen mértékben felelősséget nem vállal.
Kérjük, hogy a vizesblokkokban észrevett esetleges problémákat (dugulás, szennyeződés) a mielőbbi javítás érdekében haladéktalanul jelezzék a recepción.

Kondi - és kardió terem
14 éven aluli gyerek a teremben nem tartózkodhat!
Csak megfelelő sportöltözetben (sportcipő, trikó, póló, top, sportnadrág) lehet belépni és edzeni. A teremben váltócipő használata kötelező! Papucsban, szandálban, illetve mezítláb történő edzés nem engedélyezett. Utcai cipő és utcai ruha viselete tilos.
A sportterekbe kizárólag zárható műanyag palackban vihető be ital.
Az edzőgépeket és eszközöket kizárólag rendeltetésszerűen, a vendég alkatának és erőnlétének megfelelően, saját felelősségre használhatja.
A gépek és eszközök használatát követően minden használó, a gépeket alaphelyzetének, az eszközöket rendszeresített tárlóhelyére történő visszahelyezéssel köteles hátrahagyni. Törölköző használata a gépeken kötelező, melyről a vendégek saját maguk gondoskodnak. A Splash Fitness térítés ellenében tud törölközőt biztosítani.
A kardió gépeket érkezési sorrendben lehet igénybe venni. Előzetes bejelentkezésre nincs lehetőség.
A személyi higiénia fenntartása végett, kérjük a kardió gépek használat utáni fertőtlenítését - különös tekintettel az érzékelő- és kapaszkodó felületekre.
A konditeremben edző sporttársaink, és a személyi edzésen résztvevők zavartalan edzését úgy tudjuk biztosítani, hogy a kistermi órákra való várakozás alatt a társalgóban kell várakozni.
Az eszközös órákon, azok használatát követően, minden használó az eszközök alaphelyzetének megfelelően, az erre rendszeresített tárolóhelyekre történő visszahelyezéssel köteles hátrahagyni.

Aerobik terem
Higiéniai okokból csak megfelelő sportöltözetben (sportcipő, trikó, póló, top, sportnadrág) lehet belépni és edzeni. A teremben váltócipő használata kötelező! Papucsban, szandálban, illetve mezítláb történő edzés nem engedélyezett. Utcai cipő és ruha viselete tilos!
Az órákon résztvevő elfogadja az oktató szakértelmét, aki az órarendben feltüntetett stílusú órát saját struktúrája és tematikája szerint megfelelő szakértelemmel vezeti le. Az órák 55 percesek. A foglalkozások közötti szünetben, a teremben nem lehet tartózkodni (takarítás, szellőztetés, a következő órára való felkészülés miatt).
Az eszközök használatát követően minden használó az eszközök alaphelyzetének megfelelően, az erre rendszeresített tárolóhelyekre történő visszahelyezéssel köteles hátrahagyni. Kizárólag zárható műanyag palackban vihető be ital.
Az órarendet valamint az oktató személyét illető változtatás jogát a vezetőség fenntartja.

Szauna A finn szaunát 2 főtől indítjuk el! A napsugár infraszauna egyszemélyes és bejelentkezés szükséges!
A szaunát mindenki saját felelősségére használhatja. Törölköző használata kötelező.
A szaunában kozmetikumokat (pl.: illóolajat) nem lehet bevinni. Hasonlóképpen nem ajánljuk különböző újságok és magazinok olvasását, mert a hő és pára hatására a nyomdafestékből felszabaduló gőzök mérgezőek lehetnek.
Rosszullét vagy szédülés esetén már az első jelek észlelésekor hagyja el a szaunát, mert nem áll módunkban folyamatos felügyeletet biztosítani a szaunázás időtartama alatt. Az illóolajok amilyen jótékonyak olyan veszélyesek is, vigyázni kell az alkalmazásnál a töménységre, mennyiségre, mert veszélyes lehet, ezért csak a Splash  Fitness munkatársai kezelhetik az olajokat!  

Szolárium
Tilos használni a készüléket a szűrők vagy az időzítő meghibásodása esetén!
Ne használja a készüléket ha fotoaktivitást okozó gyógyszert szed!
A gép használata előtt kérje ki orvosa véleményét amennyiben antibiotikumot vagy gyulladáscsökkentő gyógyszert szed.
Ha bármilyen bőrbetegsége van a készülék használata előtt kérje ki kezelőorvosa véleményét.
Akin sok anyajegy vagy szeplő van, illetve akinek családjában rosszindulatú daganatos betegség fordult elő, ne használja a szoláriumot!
Gyerekek ne használják a gépet!
Aki már leégett vagy bőrgyógyászati kezelés alatt áll, ne használja a gépet!
A készülék használata előtt győződjön meg róla, hogy bőre mentes mindenféle testápolótól, parfümtől, dezodortól és egyéb kozmetikai szerektől, mivel ezek növelik a bőr fényérzékenységét!
A szolárium gépet mindenki csak saját felelősségére használhatja!

Splash Manó Klub Gyermekmegörző Jelenleg a gyermekmegörző nem üzemel!!!!
A gyermekek felügyelete a Játszóházban 12 hónapostól 7 éves korig biztosított.
Ha a gyermek életkoránál vagy más oknál fogva nem szobatiszta, ez esetben a gyermek kizárólag megfelelő mennyiségű pelenkával adható be.  A gyermekmegőrzőben kérünk minden gyereknek saját névre szóló zárható palackban innivalót biztosítani! A megfelelő higiénia és tisztaság fenntartása érdekében étkezésre nincsen lehetőség! A Gyermekmegőrző szolgáltatásunk térítés ellenében vehető igénybe.
A gyermekmegőrzőben csak egészséges gyerek tartózkodhat!
Beteg, megfázott, gyógyszert, láz és köhögéscsillapítót szedő még lábadozó gyermek a helységben a gyermek biztonságos gyógyulása és a többi gyermek egészségének megőrzése érdekében nem lehet! Ilyen esetben az óvónő kötelessége a gyermek átvételének megtagadása! Az orvos által betegnek nyilvántartott gyermeket nem veszünk be! ANTSZ előírás! Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Járványügyi kiegészítések:

 

Belépéskor Mindenki számára kötelező a kihelyezett kézfertőtlenítő szer használata!
Saját törölköző és váltócipő használata továbbra is kötelező!
Egymástól, a kormányintézkedésekben meghatározott távolság tartása kötelező!
Az edzőtermet kizárólag egészséges személy látogathatja!
A gép- és eszközhasználat előtt és után kérjük lefertőtleníteni a használt gépet és eszközöket
❗ï¸ÂAz épületen belül a recepción és az öltözőkben a maszk használata kötelező, az edzésnél maszk és kesztyű használata ajánlott!
A klímát nem üzemeljük be, kérjük ennek tudatában gyere edzeni!
Szeretnénk kérni mindenkit,hogy az edzését próbálja meg 1 órára maximalizálni illetve mivel 3 kondi helységünk van,lehetőség szerint úgy választani gépeket,hogy a 1,5 méteres távolság tarható legyen!

 

 

 

Kellemes kikapcsolódást kívánunk!!

Splash Női Fitness Klub

 

Veresegyház,
Ond Vezér u. 9.

Tel.: 28-631-630
Mobil: 20-9848-931

E-mail: info@splashfitness.hu

Fitness edzések

Copyright © Splash Fitness - minden jog fenntartva! Design & fejlesztő: Arteries Stúdió