please Wait...


 
Veresegyház

Hypoxi trainer

 

 

 

Amennyiben fogyni szeretnél de az állóképességed nem megfelelő még az intenzív kardió mozgáshoz, csoportos órákhoz, válaszd a hypoxi tréninget!

Fogyás feszesítés a vákuum segítségével!

idópontegyeztetés az állapotfelméréshez: 0620/9848-928 Ceci

 

 

A Hypoxi Trainer egy speciális, számítógép vezérelt bicikli, amelyben mesterségesen létrehozott vákuum lép fel működés közben.

A cellulitkezelés új dimenziója! Zsírégető edzés+célzott vákuumkezelés. A Hypoxi elv alapja egy derékig takaró vákuumkamra és egy ebbe épített szobabicikli. Míg a vendég a kezelés tartama alatt zsírégető edzést végez,a zsírszövetet deréktól lefelé, célzott vákuum aktiválja. Az alacsony nyomás először a vért a zsírszövet problémás zónájába szívja, ahol feldúsul az edzéshez szükséges energiát szolgáltató zsírsavakban. A számítógép által vezérelt nyomásváltakozás gyorsabbá teszi a zsírszállítást az izmokhoz, ahol végképp elég.

A számítógépes vezérlés mindenkinek egyénre szabott beállítást tesz lehetővé, ezért életkortól és fizikai állapottól függetlenül bárki igénybe veheti.

A láb és a fenék rossz vérellátása természetes adottság. Ezen a diéta és a tréning sem változtat.
Ennek ellenére egyetlen hölgynek sem kell belenyugodnia bőre állapotába, mert mostantól tartósan és hatékonyan lehet a harcot felvenni a narancsbőrrel szemben a HypoxiTrainer segítségével.
A kezelést férfiak is igénybe vehetik! A speciális program segítségével hasuk méretét csökkenthetik.

A HypoxiTrainer kezelés:

1. Felgyorsítja a vérkeringést,aktívabbá teszi az anyagcserét, ezáltal tehermentesíti az erek falát és ezzel hozzájárul a vénák regenerálódásához.
2. A kívánt testrészeken teszi lehetővé a zsírégetést, a körfogat csökkenést
3. A szervezet méregtelenítését javítja.

Éhezés és szigorú fogyókúra a HypoxiTrainer esetében nem szükséges, a táplálkozási előírások csak arra korlátozódnak, hogy az elégetett zsírt ne vigyük vissza mértéktelen étkezéssel.

A kúra megkezdése előtt teljes állapotfelmérést végzünk. Táplálkozási és életmód tanácsokat nyújtunk vendégeink részére.

A kezelés időtartama 40 perc. Szükséges ruházat: pamut póló, bő pamut nadrág, sportcipő.

Felmérésre bejelentkezés: Kállai Cecília:20/9848-928

Veresegyház,
Ond Vezér u. 9.

Tel.: 28-631-630
Mobil: 20-9848-931

E-mail: info@splashfitness.hu

Fitness edzések

Copyright © Splash Fitness - minden jog fenntartva! Design & fejlesztő: Arteries Stúdió