please Wait...


 
Veresegyház

Személyi edzés

Személyi edző és személyre szabott edzésterv kezdőknek és újrakezdőknek!
A kardió gépeinkben beépített edzésprogramok lehetővé teszik az önálló edzést, de személyi edzőink segítségét is kérheted, akik kizárólag Rád figyelve támogatják, tökéletesítik edzésmunkádat, elkészítik edzéstervedet, s mindenben segítik céljad elérését. Edzésed akkor lesz hatékony, ha az aktuális állapotodnak megfelelő edzésmunkát végzel, a megfelelő hatásfokon, kardio edzés során a megfelelő pulzustartományban tartva szívritmusodat.

Személyi edzőink kérésedre – díjfizetés ellenében - felmérik állapotodat. Az állapotfelmérés pontos képet ad aktuális fizikai állapotodról. A felmérés során felvesszük aktuális antopometriai adataidat (derék-, csípő-, kar-, comb- térfogat mérése), meghatározzuk testzsírodat, testtömeg indexedet (BMI); a kardio tesztelés során felmérjük kondicionális állapotodat, VO2 max. szintedet, meghatározzuk törésponti pulzusodat (HR). Kérésedre megfelelő edzést javasolnak attól függően, hogy állóképességedet akarod növelni, vagy testzsír értékét csökkenteni. Az edzésprogram végeztével állapotod újbóli felmérése alkalmával ténylegesen meggyőződhetsz a javasolt edzésterv és munkád eredményéről.

Miért a jó a személyi edző? A Te személyes céljaidat,problémáidat figyelembe véve egyénre szabott edzéstervet állit össze, amelyet következetesen végre is hajtat veled. Folyamatosan ott van veled és segíti a gyakorlatok helyes pozicionálását!

Személyi edzőnk jelenléte garantálja, hogy hibátlan technikával, az életkorodnak, súlyodnak, edzettségednek megfelelő pulzustartományban dolgozva, fokozatosan fejlődj,érd el a kívánt célt, legyen az akár egészségmegőrzés-állóképesség növelés, fogyás, izomtónus növelés vagy formálás.

edzőink és bejelentkezés:

Tóth Eszter: 30/270-4316

Halász Bernadett: 30/211-1485

Forduljatok hozzájuk bizalommal!


 

Veresegyház,
Ond Vezér u. 9.

Tel.: 28-631-630
Mobil: 20-9848-931

E-mail: info@splashfitness.hu

Fitness edzések

Copyright © Splash Fitness - minden jog fenntartva! Design & fejlesztő: Arteries Stúdió