please Wait...


 
Veresegyház

Halász Bernadett

 

Latin fitness
Halász Bernadett
Az egész napos munka, gyerekek, háztartás mellett fáradt vagy, és fáj mindened? 
Ráadásul szeretnél táncolni, de a párod nem szívesen kísér el a tánciskolába? Ettől még nem kell lemondanod a tánc örömeiről! 
Gyere el és táncolj, formálódj a latin fitness órák keretein belül, a legizgalmasabb latin zenékre!
Ne ijedj meg, nincs bonyolult koreográfia, viszont életkortól független, és garantált a hangulat! Emellett a foglalkozás fitness jellegéből adódóan a táncos mozdulatok mellett hangsúlyt fektetünk az aerobic, a gimnasztika, a torna mozgásformák ötvözésére, valamint az erőfejlesztésre, és az állóképesség növelésére.  
A mozgás intenzív jellege miatt fokozott zsírégetés is történik, így az órák rendszeres látogatása következtében feszesebb izomzatra, karcsúbb, nőiesebb alakra, jobb állóképességre tehetsz szert, javul a mozgáskoordinációd, valamint olyan mozdulatsorokat tehetsz magadévá, amit, ha bedobsz egy bulin vagy partin, az elismerő pillantások garantáltan nem maradnak el -)).  Ezentúl nem okoz gondot egy disco cha-cha, mambó, rumba, jive vagy salsa alaplépés.  Arról nem is beszélve, hogy  egy-egy alkalom után garantáltan fel lesz dobva a napod! 
Jómagam a latin versenytánc világából jövök, két kisgyermek mellett, felnőtt fejjel kezdtem el versenyezni; gyerekkorom óta sportolok, nagyon sok irányzatot kipróbáltam, pl.:  aerobik -főleg a táncos fajták-, prímatorna - ami egy női koreografált kondi torna, callanetics, pilates, dinamikus jóga,  S.W.A.T power (funkcionális erő- és állóképességi edzés), fitness termi edzések, TRX – mely a tánc egyik legjobb kiegészítő edzése, pole (rúd) fitness – legújabb kedvencem a tánc mellett. 
Közgazdászként a marketing, sales vonalon építettem a karrieremet, de mellette mindig is aktívan jelen volt és van az életemben a sport. Szakképesített fitness instruktorként a hobbim egyben a hivatásom is, mely során azt a fajta életérzést, fizikai és szellemi fittséget tudom átadni, ami nekem is megadja a lendületet a mindennapjaimhoz.
Néha egészen kacskaringós utakat jelöl ki nekünk a sors.
Bízd rá magad az érzéseidre! Tudj hinni az álmaidban, és tanulj meg tenni értük.
Szeretettel várlak!

 

 

Személyi edző,

Pilates, TRX oktató

Jómagam a latin versenytánc világából jövök, két kisgyermek mellett, felnőtt fejjel kezdtem el versenyezni; több eredményes verseny, Országos Bajnoksággal a hátam mögött döntöttem úgy, hogy karriert váltok.

A család előtt közgazdászként a karrierem a marketing és értékesítés területén teljesedett ki, de mellette mindig is aktívan jelen volt és van az életemben a sport, mivel gyerekkorom óta sportolok. Így a gyerekek megszületése után gondoltam egy nagyot, és visszatértem hivatásszerűen is a sport világába.

Az elmúlt évek alatt nagyon sok irányzatot kipróbáltam: szabadtéri, fitness termi, funkcionális edzések, TRX, dance aerobik, prímatorna (női koreografált kondi torna), callanetics, dinamikus jóga, rúdfitness, valamint a legújabb kaland, a tissue (légtorna).

A tánc kiegészítéseként a pilates és a TRX vált nagy szerelemmé, mellettük a funkcionális edzések is kiemelkedő helyet kaptak.

Mind a táncnak, mind pedig a fent említett óratípusoknak szakmailag is és a magánéletben is nagyon sokat köszönhetek.

Minden általam oktatott óratípusban vagy a személyi edzések során is a gerinc terápiájára nagy hangsúlyt fektetek, hiszen ahogyan Joe Pilates is mondta:

„Annyi éves vagy, ahány éves a gerinced”

A hobbim egyben a hivatásom is, mely során azt a fajta életérzést, fizikai és szellemi fittséget tudom átadni, ami nekem is megadja a lendületet a mindennapjaimhoz.

Amit kínálok:

• gerincprevenció, ízületvédelem

• alakformálás, szülés utáni formába lendülés

• stretching, balanced body and soul

• személyes odafigyelés, egyénre szabott edzésterv

• változatos eszközök

• jó hangulat-))

Tanulmányaim:

ï‚· Personal Trainer, IWI - EREPS Mempbership

ï‚· A gerinc fitness terápiája, Bene Máté Gerincakadémia

ï‚· Pilates oktató, Fitness Company

ï‚· Fitness Instructor, Mandala Jógastúdiók

ï‚· Közgazdász gazdálkodási szak, KJE

ï‚· Mérlegképes könyvelő, SoterLine

"Néha egészen kacskaringós utakat jelöl ki nekünk a sors.

Bízd rá magad az érzéseidre! Tudj hinni az álmaidban, és tanulj meg tenni értük."

Szeretettel várlak!

Halász Bernadett

0630/211-1485

 

bernadette.halasz@gmail.com

„A mozgáshoz úgy közelíts, ahogy az élethez: lelkesedéssel, örömmel és hálával.

 

Mert a mozgás az ÉLET, az élet pedig MOZGÁS. Mindkettőtől azt kapod, amit beleteszel.”

  

Veresegyház,
Ond Vezér u. 9.

Tel.: 28-631-630
Mobil: 20-9848-931

E-mail: info@splashfitness.hu

Fitness edzések

Copyright © Splash Fitness - minden jog fenntartva! Design & fejlesztő: Arteries Stúdió