please Wait...


 
Veresegyház

Testkezelések

Kozmetika és Alakformálás a legmodernebb technológiákkal

Kavitációs Ultrahang és Tripoláris Lézeres Rádiófrekvenciás zsírbontás feszesítés

SEBÉSZKÉS HATÉKONYSÁGÁVAL A MŰTÉT KOCKÁZATA NÉLKÜL

Valóban szemmel látható, akár drasztikus változást szeretnél? Jelentős fogyásra, feszesebb bőrre vágysz, vagy csupán makacs, letapadt zsírpárnáidtól szeretnél megszabadulni, műtéti beavatkozás nélkül?

Ma már az elektrokozmetikai piacon számos lehetőség közül válogathatunk, azonban az igen nagy szortimentnek köszönhetően előfordulhat, hogy nem mindig a legmegfelelőbb eszközt választjuk! Ahhoz, hogy a kozmetikák, szépségszalonok megfelelő minőségű szolgáltatást tudjanak nyújtani vendégeiknek, elengedhetetlen, hogy pontosan tisztában legyenek azzal, hogyan működnek az egyes technológiák, mi zajlik a szervezetben a kezeléskor és pontosan mit és hogyan kell használni ahhoz, hogy egy adott technológia alkalmazásakor a lehető legjobb eredményeket érjük el. Sajnos a megnövekedett és egyben felhígult kínálatnak köszönhetően nem tudják pontosan mi az, amire oda kell figyelni és mi az, ami igazán megkülönböztet egy valóban hatékony eszközt, a csupán „jól marketingelt”, ámde hatástalan géptől. 

Egy rádiófrekvenciás készülék esetében két tényezőt kell figyelembe vennünk: a frekvenciatartományt és a gépek energiaszintjét. A legjobb gépek frekvenciaszintje elérheti akár a 40mHz-et is, ill. energiaszintjüket tekintve általában 30 és 300 Joule érték között mozognak adott funkciójuknak megfelelően. Általában minél nagyobbak ezek az értékek annál hatékonyabb a gép maga is.
A mi gépünk a legjobb paraméterekkel rendelkezik. Természetesen egyéni beállítások szükségesek mindenki esetében a kezelendő testrész és a zsírvastagság függvényében. A Tripoláris Rf lézerdióda fejjel van ellátva, mely tökéletes ránctalanításra, narancsbőr kezelésre, feszesítésre és a bőr textúrájának javítására.

Az első lépés mindig a zsírrobbantás, ez akkor a leghatékonyabb, ha kavitációs ultrahangot használunk, jelenleg ez a leghatásosabb eljárás a zsírbontásra, persze ha a műtéti megoldást nem vesszük figyelembe. Itt sem mindegy milyen teljesítményű a gép, a kisteljesítményű alacsony frekvencián működő készülékek esetében, akár évekbe is telhet a kívánt hatás elérése!

A kezelés az alábbi problémákra jelenthet megoldást:                                   
- Helyi alakformálásra
- Lokalizálódott és/vagy méretes zsírpárnák eltüntetésére
- Narancsbőr kezelésére
- Laza kötőszövet erősítésére (lógó has, popsi)
- Bőrfeszesítésre

A KAVITÁCIÓ és a TRIPOLÁRIS RF együttes alkalmazásával olyan eredményeket érhetünk el, melyekre eddig csupán zsírleszívással vagy plasztikai műtéttel volt lehetőségünk!   
Bővebb tájékoztatás és bejelentkezés: Cecília 0620/9848-928

Veresegyház,
Ond Vezér u. 9.

Tel.: 28-631-630
Mobil: 20-9848-931

E-mail: info@splashfitness.hu

Fitness edzések

Copyright © Splash Fitness - minden jog fenntartva! Design & fejlesztő: Arteries Stúdió