please Wait...


 
Veresegyház
Hírek
Body Coach
2012. február 16.

Body Coach


BODY COACH a többfunkciós kondícionáló gép A Body Coach rezgésterápia még a wellness és szépségiparban is kiváló, és szívesen fogadott kiegészítőként szolgál. A készülék csökkenti a cellulitot (narancsbőr), és segít a vizelet megrekedéssel és a visszértágulatokkal szembeni harcban. Ezen kívül a Body Coach alakjavításra és nyirokkeringés fokozására valamint zsírégetésre is alkalmas.

BODY COACH a többfunkciós kondícionáló gép

A Body Coach rezgésterápia még a wellness és szépségiparban is kiváló, és szívesen fogadott kiegészítőként szolgál. A készülék csökkenti a cellulitot (narancsbőr), és segít a vizelet megrekedéssel és a visszértágulatokkal szembeni harcban. Ezen kívül a Body Coach alakjavításra és nyirokkeringés fokozására valamint zsírégetésre is alkalmas.



Javul a vérkeringés, és rövid időn belül látványosan csökkenti a cellulitot.

Jobb vérkeringés:
A Body Coach-al a ritmikus kontrakció révén egyértelműen javul a vérkeringés, a méreganyagok gyorsabban távoznak a szervezetből, és rövid időn belül látványosan csökken a narancsbőr.


Fitnesz és Sport



A Body Coach vibrációs trénerek nagyszerű alternatívát nyújtanak azok számára, akik élvezik az aktív életmódot, de nincs idejük heti háromszori vagy többszöri hosszadalmas edzésre. A Body Coach készüléken végzett vibrotréning gyakorlatok számos igen fontos előnnyel járnak, amelyek segítenek a fitness célok elérésében vagy akár azok túlszárnyalásában.

A Body Coach többfunkciós kondícionálógép gyorsan és hatékonyan edzi az összes izomcsoportot.
Ezek az előnyök a vérkeringés azonnali javulásától számos egyéb mérhető eredményig terjednek, mint például a nagyobb izomerő és ruganyosság, a végezhető mozgások nagyobb skálája, jobb alapkondíció és stabilitás és gyorsabb gyógyulás és regenerálódás.


Hogyan működik?

A Body Coach készüléken végzett vibrotréning gyakorlatok instabilitást eredményeznek a testben, hiszen minden egyes rezgés arra késnyszeríti a testet, hogy reflexív izommozgást végezzen, másodpercenként 25-50 alkalommal.
Mindezen felül, ezeknek az izom-összehúzódásoknak több irányban kell működniük, mivel a Body Coach gépek mindhárom síkban oszcillál (rezeg), pont ugyanúgy, ahogy az emberi test is meg lett tervezve. A végeredmény jelentős javulás az erőnlét területén.
Az elv, amely alapján a Body Coach készülékek működnek, a mozgás törvényén alapulnak.

A mozgást törvényét Sir Issac Newton állította fel, azaz: egy testre ható erő tömegének és gyorsulásának szorzatával, vagy f=m x c. Ez azt jelenti, hogy a funkcionális erő (stabilitás, erő) csak úgy javítható, ha nagyobb tömeg vagy gyorsulás hat a testre. Az edzés és kondicionálás számos formája a tömeget használja - ahogy azt az erőgépeknél, szabadsúlyoknál látjuk. A Body Coach készülékek, ezzel szemben, a fenti egyenlet második felét használják, vagyis gyorsulással hatnak a testre, miközben a tömeg, azaz a test tömege nem változik.




Mi az a Body Coach?



A Body Coach prémium vibrációs tréner eszköz, mely új dimenziókat nyit meg a fitness, wellness és egészségügy területén, minden korosztály, életstílus és fizikai képesség képviselői számára. A rezgéstréning egy olyan fejlesztés, mely a sport és egészségügy területén nagy port kavart. A Teljes Test Vibrációval testét időpazarlás és túlzott megerőltetés nélkül formálja a rezgés segítségével.
Más edzésmódokkal összehasonlítva 80%-kal kevesebb időre van szüksége 20-30%-kal jobb eredmény eléréséhez.

Az automatikus nyújtóreflex elvét alkalmazza, amely a test vibrációra adott természetes reakcióját stimulálja.
Ezek a rezgések energiahullámokat közvetítenek az egész testben, így aktiválják az izom-összehúzódásokat másodpercenként 25-50 alkalommal, így javul a teljesítmény már akár heti háromszor 15 perces használat során.

Kondi rész nyitvatartás változás!!
2020. szeptember 5.
Kedves Vend?geink!

Újra Nyitás!!!!
2020. május 25.

A járvány miatt biztonsági okokból bezárunk!
2020. március 16.
Drága Fitt Vendégeink!

10 évesek lettünk!!
2019. november 23.
Szülinapi Akció

Csiri-biri Torna
2019. szeptember 19.
Balla-Manó Erzsébet vagyok. Egy 3 éves kicsi lány büszke anyukája! Foglalkozásomat tekintve diplomás ápolónőként végeztem. 7 évig dolgoztam az...

Személyi edzések,magánórák,privát fitness!!!
2019. szeptember 18.
Hogyan válasszunk edzőt? Nagyon sokan mondják, hogy olyat válasszunk, aki elért már komolyabb eredményeket és megfelelő háttértudással rendelkezik....

Új csoportos órák Flórával!!!
2019. szeptember 10.
Plósz Flóra vagyok. A sport mindig is részese volt az életemnek gyermekkorom óta. 8 évig táncoltam , edzéseken vettem részt kisebb-nagyobb...

Zumba Anitával
2019. augusztus 4.
Nekem a mozgás alapvető örömforrás. Már gyerekkoromban is tornáztam, atletizáltam, rengeteg barátot, gyönyörű emlékeket és máig tartó edzettséget...

Veresegyház,
Ond Vezér u. 9.

Tel.: 28-631-630
Mobil: 20-9848-931

E-mail: info@splashfitness.hu

Fitness edzések

Copyright © Splash Fitness - minden jog fenntartva! Design & fejlesztő: Arteries Stúdió