please Wait...


 
Veresegyház
Hírek
Body Coach
2012. február 16.

Body Coach


BODY COACH a többfunkciós kondícionáló gép A Body Coach rezgésterápia még a wellness és szépségiparban is kiváló, és szívesen fogadott kiegészítőként szolgál. A készülék csökkenti a cellulitot (narancsbőr), és segít a vizelet megrekedéssel és a visszértágulatokkal szembeni harcban. Ezen kívül a Body Coach alakjavításra és nyirokkeringés fokozására valamint zsírégetésre is alkalmas.

BODY COACH a többfunkciós kondícionáló gép

A Body Coach rezgésterápia még a wellness és szépségiparban is kiváló, és szívesen fogadott kiegészítőként szolgál. A készülék csökkenti a cellulitot (narancsbőr), és segít a vizelet megrekedéssel és a visszértágulatokkal szembeni harcban. Ezen kívül a Body Coach alakjavításra és nyirokkeringés fokozására valamint zsírégetésre is alkalmas.Javul a vérkeringés, és rövid időn belül látványosan csökkenti a cellulitot.

Jobb vérkeringés:
A Body Coach-al a ritmikus kontrakció révén egyértelműen javul a vérkeringés, a méreganyagok gyorsabban távoznak a szervezetből, és rövid időn belül látványosan csökken a narancsbőr.


Fitnesz és SportA Body Coach vibrációs trénerek nagyszerű alternatívát nyújtanak azok számára, akik élvezik az aktív életmódot, de nincs idejük heti háromszori vagy többszöri hosszadalmas edzésre. A Body Coach készüléken végzett vibrotréning gyakorlatok számos igen fontos előnnyel járnak, amelyek segítenek a fitness célok elérésében vagy akár azok túlszárnyalásában.

A Body Coach többfunkciós kondícionálógép gyorsan és hatékonyan edzi az összes izomcsoportot.
Ezek az előnyök a vérkeringés azonnali javulásától számos egyéb mérhető eredményig terjednek, mint például a nagyobb izomerő és ruganyosság, a végezhető mozgások nagyobb skálája, jobb alapkondíció és stabilitás és gyorsabb gyógyulás és regenerálódás.


Hogyan működik?

A Body Coach készüléken végzett vibrotréning gyakorlatok instabilitást eredményeznek a testben, hiszen minden egyes rezgés arra késnyszeríti a testet, hogy reflexív izommozgást végezzen, másodpercenként 25-50 alkalommal.
Mindezen felül, ezeknek az izom-összehúzódásoknak több irányban kell működniük, mivel a Body Coach gépek mindhárom síkban oszcillál (rezeg), pont ugyanúgy, ahogy az emberi test is meg lett tervezve. A végeredmény jelentős javulás az erőnlét területén.
Az elv, amely alapján a Body Coach készülékek működnek, a mozgás törvényén alapulnak.

A mozgást törvényét Sir Issac Newton állította fel, azaz: egy testre ható erő tömegének és gyorsulásának szorzatával, vagy f=m x c. Ez azt jelenti, hogy a funkcionális erő (stabilitás, erő) csak úgy javítható, ha nagyobb tömeg vagy gyorsulás hat a testre. Az edzés és kondicionálás számos formája a tömeget használja - ahogy azt az erőgépeknél, szabadsúlyoknál látjuk. A Body Coach készülékek, ezzel szemben, a fenti egyenlet második felét használják, vagyis gyorsulással hatnak a testre, miközben a tömeg, azaz a test tömege nem változik.
Mi az a Body Coach?A Body Coach prémium vibrációs tréner eszköz, mely új dimenziókat nyit meg a fitness, wellness és egészségügy területén, minden korosztály, életstílus és fizikai képesség képviselői számára. A rezgéstréning egy olyan fejlesztés, mely a sport és egészségügy területén nagy port kavart. A Teljes Test Vibrációval testét időpazarlás és túlzott megerőltetés nélkül formálja a rezgés segítségével.
Más edzésmódokkal összehasonlítva 80%-kal kevesebb időre van szüksége 20-30%-kal jobb eredmény eléréséhez.

Az automatikus nyújtóreflex elvét alkalmazza, amely a test vibrációra adott természetes reakcióját stimulálja.
Ezek a rezgések energiahullámokat közvetítenek az egész testben, így aktiválják az izom-összehúzódásokat másodpercenként 25-50 alkalommal, így javul a teljesítmény már akár heti háromszor 15 perces használat során.

Latin Fitness
2016. szeptember 21.
Latin Fitness Gyere el és táncolj, formálódj a latin fitness órák keretein belül, a legizgalmasabb latin zenékre!

Janssen Cosmetics a Splashben
2016. április 22.

ÚJ Sweet Bronzer vitabronzer HD3++ mélybarnító csövek!!
2016. február 2.
AKCIÓ!! Most bevezető 50%-os áron barnulhatsz!!

Judy Nails
2015. szeptember 25.

HIP HOP ÉS AEROBIK NYÁRI TÁBOR
2014. május 26.

ÚJDONSÁG!!! INFRATRAINER
2014. május 18.
Infratrainer

FIT KID Sport és Angol Nyári Tábor
2014. május 3.
Fit-Kid Sport és Angol Napközis Tábor

MÁJUSI AKCIÓ
2014. április 29.
Vedd fel a harcot a narancsbőr ellen! :-)

Veresegyház,
Ond Vezér u. 9.

Tel.: 28-631-630
Mobil: 20-9848-931

E-mail: info@splashfitness.hu

Fitness edzések

Copyright © Splash Fitness - minden jog fenntartva! Design & fejlesztő: Arteries Stúdió