please Wait...


 
Veresegyház
Hírek
Kismama torna és Baba Mama Torna a Splash Női Fitness Klubban
2010. január 24.
Várjuk szeretettel a mozogni vágyó kismamákat a keddi várandós tornára egy kis alakformálás-kondibantartásra, beszélgetésre, szülés felkészítésre. Megfelelő fizikai erőlét nagyon fontos lesz a későbbiekben, ezért a torna kifejezetten azokat az izmokat mozgatja meg, amire a szülés alkalmával szükség lesz. A terhestorna segítségével elsajátíthatjuk a különböző légzéstechnikákat, amik fontos szerepet játszanak majd a vajúdás során. A felkészülés a szülésre akkor lesz valóban eredményes, ha a kismama időben, már a terhesség második felében, de legalább a szülés előtt három hónappal elkezdi a rendszeres és szakszerű terhességi előkészítést. A terhestorna a 10-12. héttől javasolt egészen a szülésig. Ajánlott rendszeresen tornázni, mert úgy lesz a leghatásosabb.

Várjuk szeretettel a mozogni vágyó kismamákat a keddi várandós tornára egy kis alakformálás-kondibantartásra, beszélgetésre, szülés felkészítésre.

Megfelelő fizikai erőlét nagyon fontos lesz a későbbiekben, ezért a torna kifejezetten azokat az izmokat mozgatja meg, amire a szülés alkalmával szükség lesz. A terhestorna segítségével elsajátíthatjuk a különböző légzéstechnikákat, amik fontos szerepet játszanak majd a vajúdás során. A felkészülés a szülésre akkor lesz valóban eredményes, ha a kismama időben, már a terhesség második felében, de legalább a szülés előtt három hónappal elkezdi a rendszeres és szakszerű terhességi előkészítést. A terhestorna a 10-12. héttől javasolt
egészen a szülésig. Ajánlott rendszeresen tornázni, mert úgy lesz a leghatásosabb. 

Baba- Mama torna csütörtökön 10 órától

Várjuk az Anyukákat és 3-12 hónapos korú piciket egy jó hangulatú játékos zenés tornára!
A mozgás segíti a szülés által igénybe vett izomzat helyreállítását, a régi kondíció visszanyerését.  A közös torna egyaránt jó hatással van anyára és gyermekére, hiszen a közösen eltöltött időben a mozgás mellett énekelünk, mondókázunk is a gyerekeknek, a torna végén pedig az édesanyákkal átbeszéljük a gyermekek fejlődésével kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

baba-mama gyakorlatok különböző testhelyzetekben (például: pillangó ülésben, fél-török ülésben, hanyatt fekve, oldalt fekve, térdelő támaszban...) mell- és karizom erősítés, medence hinta, láb-, far-, hasizom erősítés, belső comb- és csípőgyakorlatok, gerincgyakorlatok, nyújtások

Tartja:
Tóti Zita sportoktató, 5 gyermekes anya

Latin Fitness
2016. szeptember 21.
Latin Fitness Gyere el és táncolj, formálódj a latin fitness órák keretein belül, a legizgalmasabb latin zenékre!

Janssen Cosmetics a Splashben
2016. április 22.

ÚJ Sweet Bronzer vitabronzer HD3++ mélybarnító csövek!!
2016. február 2.
AKCIÓ!! Most bevezető 50%-os áron barnulhatsz!!

Judy Nails
2015. szeptember 25.

HIP HOP ÉS AEROBIK NYÁRI TÁBOR
2014. május 26.

ÚJDONSÁG!!! INFRATRAINER
2014. május 18.
Infratrainer

FIT KID Sport és Angol Nyári Tábor
2014. május 3.
Fit-Kid Sport és Angol Napközis Tábor

MÁJUSI AKCIÓ
2014. április 29.
Vedd fel a harcot a narancsbőr ellen! :-)

Veresegyház,
Ond Vezér u. 9.

Tel.: 28-631-630
Mobil: 20-9848-931

E-mail: info@splashfitness.hu

Fitness edzések

Copyright © Splash Fitness - minden jog fenntartva! Design & fejlesztő: Arteries Stúdió