please Wait...


 
Veresegyház
Hírek
grandUP Bemutató Óra nov.22. 19óra
2012. november 22.

grandUP Bemutató Óra nov.22. 19óra


A grandUP tánc, fitness, fogyókúra, alakformálás, sport, kikapcsolódás. Minden, ami ahhoz kell, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben!Első óra ingyenes!



A grandUP Amerikából induló stílusirányzat, amely sokkal intenzívebb mozgást kínál, mint a legtöbb táncos alapú irányzat és sokkal szélesebb spektrumban használja a táncalapokat.
Amerikában az órák főként a táncos koreográfiákra épülnek, míg itthon az irányzat vezetője Gyöngyösi Szilvia valami újat, könnyebben elsajátíthatót, de sokkal hatásosabbat alkotott.
Így a stílus nem alapjaiban, csak szerkezeti felépítésében változott a magyarok igényeihez, mozgáskultúrájához igazítva.

Mindenki, aki némi súlyfelesleggel küzd, szeretne lehetőleg gyorsan, szenvedés nélkül megszabadulni a felesleges kilóitól. Sokan vannak, akik nehezen tanulnak táncos koreográfiákat. A harmadik csoport, akik fogyni nem, viszont formálódni szeretnének.

A grandUP az első olyan fitness & dance irányzat, amely mindhárom csoportnak megfelel.
Lényege, hogy célzottan mozgatja meg a problémás testrészeket úgy, hogy közben jó hangulatú edzés zajlik a mai kor modern zenéire.
Ráadásul nem is akármilyen eredménnyel: 45 perc alatt 600 kalóriát égetünk el.

Nem szükséges előzetes tánctudás, a mozdulatok gyorsan lekövethetőek, ezáltal minden edzés egy nagy buli, amellett, hogy hatékony zsírégető és alakformáló hatású.
Átlagosan 50 perces zenei mixekből áll az edzésprogram különböző stílusokban a 21. század popslágereire, ezáltal az órák party hangulata is garantált.

Az alábbi táncok találhatók meg a programban:
Showdance, Old School, Hip-hop, New Style Hip-hop, Locking, Girly-Style, House, Discodance, Kortárs, Latin táncok (salsa, cumbia, reggaeton, merengue, chachacha, afrikai táncok, flamenco, pop-tango, samba, hastánc alapok) Krump, Poppin, Tetris-style, Freestyle.

A grandUP tánc, fitness, fogyókúra, alakformálás, sport, kikapcsolódás. Minden, ami ahhoz kell, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.
Ez egy új irányzat, melyet a felgyorsult világ ihletett.
A tánc és az egészséges életmód ötvözése olyan formában, mely mindenki számára elérhető, megvalósítható és ahol mindenki csak azt sajnálja, hogy az idő még nála is gyorsabban fogy.

?

Nyúzó Eszter
grandUP instruktor

Kondi rész nyitvatartás változás!!
2020. szeptember 5.
Kedves Vend?geink!

Újra Nyitás!!!!
2020. május 25.

A járvány miatt biztonsági okokból bezárunk!
2020. március 16.
Drága Fitt Vendégeink!

10 évesek lettünk!!
2019. november 23.
Szülinapi Akció

Csiri-biri Torna
2019. szeptember 19.
Balla-Manó Erzsébet vagyok. Egy 3 éves kicsi lány büszke anyukája! Foglalkozásomat tekintve diplomás ápolónőként végeztem. 7 évig dolgoztam az...

Személyi edzések,magánórák,privát fitness!!!
2019. szeptember 18.
Hogyan válasszunk edzőt? Nagyon sokan mondják, hogy olyat válasszunk, aki elért már komolyabb eredményeket és megfelelő háttértudással rendelkezik....

Új csoportos órák Flórával!!!
2019. szeptember 10.
Plósz Flóra vagyok. A sport mindig is részese volt az életemnek gyermekkorom óta. 8 évig táncoltam , edzéseken vettem részt kisebb-nagyobb...

Zumba Anitával
2019. augusztus 4.
Nekem a mozgás alapvető örömforrás. Már gyerekkoromban is tornáztam, atletizáltam, rengeteg barátot, gyönyörű emlékeket és máig tartó edzettséget...

Veresegyház,
Ond Vezér u. 9.

Tel.: 28-631-630
Mobil: 20-9848-931

E-mail: info@splashfitness.hu

Fitness edzések

Copyright © Splash Fitness - minden jog fenntartva! Design & fejlesztő: Arteries Stúdió