please Wait...


 
Veresegyház

Plósz Flóra

 

Kedves Leendő Vendégeim!
Plósz Flóra vagyok.
A sport mindig is részese volt az életemnek gyermekkorom óta.
8 évig táncoltam , edzéseken vettem részt kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Jelenleg másfél éve rúd táncolok, mellette elkezdtem itthon edzeni. Tavaly belekezdtem az
életmód váltásba,ami nagyon pozitív hatást gyakorolt az életemre. 13 kg-tól szabadultam meg edzés és helyes táplálkozás segítségével. Ennek hatására 2019-ben elkezdtem egy csoportos instruktori képzést az IWI Nemzetközi Fitnesz iskolában.
Ezen felül szeretném még továbbképezni magam a fitnesz világában.
Eleinte magam miatt kezdtem el ,majd ahogy teltek a hónapok rájöttem ,hogy ha
nekem sikerült elérnem a célom másnak sincs lehetetlen. Úgy érzem megtaláltam a szenvedélyem ,amit szeretnék másoknak is átadni. Segíteni szeretnék abban ,hogy ti is megtaláljátok a számotokra megfelelő Vendégeim! utat, hogy úgy érezd a tested a legjobb úton
halad.
Határozd el magad és én motiválni,segíteni foglak mindenben! Ha csak azért
szeretnél jönni ,hogy jól érezd magad és feltöltő Vendégeim!dj,kikapcsolódj a stressz és a mindennapok problémái alól ,akkor is szeretettel várlak. Színes, változatos órák sorait
szeretném elhozni számotokra (aerobik,erő Vendégeim!sítő Vendégeim!... és még sok más) ! Fejlő Vendégeim!djünk együtt!Tegyünk az egészségünkért ! Tegyünk magunkért!
Bármilyen kérdésed van hívj bátran a következő Vendégeim! telefonszámon : 06 30 721 4158 Szeretettel várlak az óráimon!
Szép Napot!

 

Kedves Leendő Vendégeim!

Plósz Flóra vagyok.

A sport mindig is részese volt az életemnek gyermekkorom óta.

8 évig táncoltam , edzéseken vettem részt kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Jelenleg másfél éve rúd táncolok, mellette elkezdtem itthon edzeni. Tavaly belekezdtem az életmód váltásba,ami nagyon pozitív hatást gyakorolt az életemre. 13 kg-tól szabadultam meg edzés és helyes táplálkozás segítségével. Ennek hatására 2019-ben elkezdtem egy csoportos instruktori képzést az IWI Nemzetközi Fitnesz iskolában.

Ezen felül szeretném még továbbképezni magam a fitnesz világában.

Eleinte magam miatt kezdtem el ,majd ahogy teltek a hónapok rájöttem ,hogy ha nekem sikerült elérnem a célom másnak sincs lehetetlen. Úgy érzem megtaláltam a szenvedélyem ,amit szeretnék másoknak is átadni. Segíteni szeretnék abban ,hogy ti is megtaláljátok a számotokra megfelelő utat, hogy úgy érezd a tested a legjobb úton halad.

Határozd el magad és én motiválni,segíteni foglak mindenben! Ha csak azért szeretnél jönni ,hogy jól érezd magad és feltöltődj,kikapcsolódj a stressz és a mindennapok problémái alól ,akkor is szeretettel várlak. Színes, változatos órák sorait szeretném elhozni számotokra (aerobik,erősítő ... és még sok más) !

Fejlődjünk együtt! Tegyünk az egészségünkért! Tegyünk magunkért!

Bármilyen kérdésed van hívj bátran a következő telefonszámon : 06 30 721 4158

Szeretettel várlak az óráimon!

Szép Napot!

Veresegyház,
Ond Vezér u. 9.

Tel.: 28-631-630
Mobil: 20-9848-931

E-mail: info@splashfitness.hu

Fitness edzések

Copyright © Splash Fitness - minden jog fenntartva! Design & fejlesztő: Arteries Stúdió